Apel umanitar - incendiu în zona Iași, Păcurari

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Apel umanitar lansat de părintele Dan Damaschin, de la Biserica Maternității Cuza Vodă din Iași. 5 locuințe afectate de incendiu, în zona Iași - Păcurari.

Urgent! Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Pe 10 februarie, orele 20.40, casa familiei Chiriac Mircea și Luminița, cu 10 copii, cumpărată și amenajată corespunzător înainte de Crăciun, a fost distrusă de un incendiu. Flăcările de la locuințele învecinate, de unde a și pornit incendiul, au distrus și acoperișul vecin, iar intervenția pompierilor și stingerea văpăii, a pus la pământ locuința, și posibil, mobilierul și lucrurile de curând procurate.

apel 1

De luni ne apucăm de treabă. Vom direcționa toate forțele pentru a le reface urgent locuința. Pentru ca cei 10 copii să doarmă în patul lor avem nevoie de ... toate.

Distribuiți, vă rugăm! Să dăm dovadă de solidaritate și omenie, ca adevărați creștini!

Domnul Hristos să vă ocrotească pe toți!

apel 2

Azi, 11 februarie, 2017, ora 13.10, la lumina zilei, puteți vedea dezastrul în imagini.

Însoțit de voluntari și constructori, părintele Dan Damaschin a făcut o scurtă evaluare a incendiului. Vorbim de 5 locuințe afectate, printre care și casa Chiriac, distruse. Fără electricitate, alimente, mobilier inundat, haine distruse. Orice tip de reparație iese din discuție. Credem că se vor putea recupera câteva electrocasnice, două ferestre și două uși. 

apel 3

Luni, 13 februarie, 2017, părintele Dan Damaschin merge la Primărie și va încerca să discute, în regim de urgență, soluțiile.

apel 5

Este nevoie de alimente, produse de igienă. Haine, doar de calitate și numai după ce vă dăm măsurile. Nu avem unde depozita. 

apel 7

În curând vă prezentăm lista cu materiale de construcție. 

apel 10

Donații în bani se pot face în contul Asociației ,,Glasul vieții” sau în contul Asociației Stories Kingdom World. Donații cu cardul, PayPal se pot face pe pagina oficială a Asociației Stories Kingdom World.

Sumele colectate vor fi direcționate Asociației ,,Glasul vieții”. Pentru detalii, îl puteți contacta pe părintele Dan Damaschin.

Vă mulțumesc pentru că ne sunteți alături!