Programul de fidelitate

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Program de fidelitate audiobook

Dorim să te recompensăm pentru că ai cumpărat audiobook-ul ,,Cele mai frumoase povești de Emil Gârleanu”, citite de marele actor Mircea Albulescu.


Beneficiile de care te bucuri sunt umătoarele:

- 10% reducere la orice produse Adler. Consultă CATALOGUL ADLER.

- 10% reducere la produsele Coats. Consultă CATALOGUL COATS (disponibil din luna martie, 2017).

- Cumperi la prețul de producător, produse realizate de ariști, artizani și meșteri populari, ce fac parte din categoria producătorilor privilegiați. Pagina producătorilor privilegiați va fi disponibilă din luna martie, 2017.

Ce ai de făcut?

Contactează-ne prin e-mail la storieskingdom@gmail.com și trimite copia bonului fiscal. Din acel moment, poți lansa o comandă de produse Adler, la care noi vom acorda 10% reducere. Factura proforma o vei primi prin e-mail. Factura va conține reducerea de 10% la produsele Adler alese.

În baza facturii proforma, te rugăm să efectuezi plata în contul firmei Ibella Consulting SRL (firma producătoare a audiobook-ului) și să ne transmiți confirmarea plății. Livrarea produselor se va face de către firma Adler Czech, direct la tine acasă, în termen de 48 de ore de la primirea contravalorii comenzii în contul firmei Ibella Consulting SRL. 

Datele firmei Ibella Consulting SRL sunt:

CUI: RO18272679

Nr. de înregistrare la ORC: J40/207/2006

Cont IBAN: RO17BTRL04401202822485XX, deschis la Banca Transilvania.