Producătorii privilegiați - producătorii donatori de produse handmade pentru copiii săraci

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Programul Producatori Privilegiați

De curând am lansat un Program de fidelitate, pentru clienții care cumpără din librării sau online audiobook-ul ,,Cele mai frumoase povești de Emil Gârleanu”, citite de marele actor Mircea Albulescu.


Unul dintre beneficiile acestora este de a cumpăra, la preț de producător, produse lucrate manual de către Producătorii Privilegiați.

Producătorii Privilegiați sunt producătorii care au o pagină dedicată pe blogul www.storieskingdom-world.ro.

Beneficiile Producătorilor privilegiați sunt:

- produsele lor sunt prezentate, cu titlu gratuit, pe blogul Ibella Green și pe pagina de Facebook Ibella Green.

- pagină dedicată pe blogul www.storieskingdom-world.ro, sub anumite condiții.

- promovarea Producătorilor Privilegiați în cadrului Programului de fidelitate, produsele acestora fiind recomandate clienților beneficiari ai Programului de fidelitate.

- beneficiază de 10% reducere la orice produs Adler (articole de îmbrăcăminte, accesorii). Consultați CATALOGUL ADLER.

- beneficiază de 10% reducere la orice produs Coats (fire de tricotat). CATALOGUL COATS va fi disponibil în curând.

- produsele Producătorilor Privilegiați, ce își desfășoară activitatea ca persoană juridică (pfa, întreprindere individuală, etc.) vor fi promovate spre vânzare, și pe Ibella Shop și pe pagina de Facebook Ibella Shop, iar în viitorul apropiat, pe multishop.

- promovarea pe toate rețelele de socializare, cu link către pagina Producătorului Privilegiat de pe blogul www.storieskingdom-world.ro, o singură dată, la lansarea paginii.

- promovarea pe toate rețelele de socializare se va repeta de fiecare dată când Producătorul Privilegiat donează un obiect lucrat manual, în scopuri caritabile.

- promovarea Producătorilor Privilegiați, prin intermediul produselor donate în scopuri caritabile. Fotografiile produselor donate se vor publica pe blogul Ibella Green, precum și pe blogul storieskingdom-world.ro, într-o postare dedicată. 

Cu cât crește numărul de cumpărători ai audiobook-ului ,,Cele mai frumoase povești de Emil Gârleanu”, citite de marele actor Mircea Albulescu, cu atât crește și numărul de posibili clienți ai Producătorului Privilegiat. Astfel, este în interesul Producătorilor Privilegiați să promoveze audiobook-ul pe paginile proprii de Facebook, sau să distribuie postările noastre. 

Dacă doriți să deveniți PRODUCĂTORI PRIVILEGIAȚI, va trebui să întruniți următoarele condiții:

- să vă manifestați intenția de a deveni vizibili în proiectul nostru de promovare. Ne puteți contacta prin e-mail la storieskingdom@gmail.com sau pe Facebook.

- să ne transmiteți fotografii bune ale produselor dvs. O fotografie slab luminată, neclară, nu este indicat a fi postată online.

- să distribuiți postările la paginile dvs. create de noi, să fiți activ online, promovând celelalte postări, cu privire la produsele altor Producători Privilegiați.

- să donați, în scopuri caritabile, un produs lucrat de către dvs. Produsele donate vor fi donate de către noi Asociației ,,Glasul vieții”, pentru a ajuta la construirea Centrului social din județul Iași.

- dacă doriți să beneficiați de o promovare mai intensă, totul depinde numai de dvs. Ori de câte ori veți dona un produs, noi vom crea o postare cu produsul donat, pe blog și vom promova acea postare pe toate retelele de socializare. Astfel, mii de utilizatori vor vedea noile dvs. creații, donate în scopuri caritabile, iar dvs. vă veți câștiga un portofoliu de imagine și potențiali clienți ai produselor dvs.

Dacă programul dedicat Producătorilor Privilegiați prezintă interes pentru dumneavoastră, vă invităm să ne contactați pe Facebook