Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

,,Am sponsorizat un copil în Romania prin Fundația World Vision Romania. Am cunoscut-o pe Isabelle prin intermediul World Vision Romania, pe Facebook. Am dat "îmi place" la câteva poze despre România. Imaginile erau de-a dreptul uimitoare! Mi-ar fi plăcut ca explicațiile să fie în limba engleză. Asociația Stories Kingdom World a comentat în engleză pozele și așa am cunoscut-o pe Isabelle Chelariu, președinta Asociației. Am vorbit mult, pe diverse teme. Am aflat că ajută copiii săraci din satele românești. M-am gândit că pot ajuta și eu.

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă


Într-o dimineață frumoasă de toamnă m-am trezit și mi-am pregătit cafeaua, ca de obicei. În acest timp, am deschis Facebook-ul pentru a vedea noutățile din grupuri. Am avut o frumoasă surpriză atunci când am văzut o cerere de prietenie de la…..o persoana despre care auzisem multe lucruri frumoase și interesante, doamna Isabelle Chelariu.

Am fost și mai surprinsă atunci când doamna mi-a trimis primul mesaj, spunându-mi că a observat activitatea noastră și ar dori să scrie câteva rânduri despre noi. Sincer, am fost măgulită de acest lucru și nu-mi venea să cred că cineva ar dori să relateze despre activitățile pe care le desfășor cu elevii, pe un site așa de important.

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Artistul Tudor Schimbischi a dăruit Asociației Stories Kingdom World două căsuțe din lemn și o bisericuță din lemn, lucrate manual de către domnia sa.

Creațiile sale se promovează cultura tradițională românească și vorbește despre modul în care românii de la sat obișnuiau să își ridice casele și să creeze comunități în jurul bisericilor din lemn.

Vă mulțumim, domnule Tudor Schimbischi, pentru donația dumneavoastră!

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

În Decembrie, 2015, am fost Moș Crăciun pentru 250 de copiii din 11 sate, 4 județe. Un obiectiv temerar, greu de atins, dar care demonstrează că Dumnezeu există în toate și că întotdeauna trebuie să ne încredem Lui!

Și de ce spun asta ... pe la început de decembrie, am anunțat pe Facebook ca doresc să organizez o campanie umanitară pentru copiii de la sate. Nu dispuneam de fonduri pentru aceasta campanie, nu aveam nici un ajutor de niciunde, ci doar propria mea voință de a ajuta.