Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

,,Am sponsorizat un copil în Romania prin Fundația World Vision Romania. Am cunoscut-o pe Isabelle prin intermediul World Vision Romania, pe Facebook. Am dat "îmi place" la câteva poze despre România. Imaginile erau de-a dreptul uimitoare! Mi-ar fi plăcut ca explicațiile să fie în limba engleză. Asociația Stories Kingdom World a comentat în engleză pozele și așa am cunoscut-o pe Isabelle Chelariu, președinta Asociației. Am vorbit mult, pe diverse teme. Am aflat că ajută copiii săraci din satele românești. M-am gândit că pot ajuta și eu.

Citeste mai departe

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă


Într-o dimineață frumoasă de toamnă m-am trezit și mi-am pregătit cafeaua, ca de obicei. În acest timp, am deschis Facebook-ul pentru a vedea noutățile din grupuri. Am avut o frumoasă surpriză atunci când am văzut o cerere de prietenie de la…..o persoana despre care auzisem multe lucruri frumoase și interesante, doamna Isabelle Chelariu.

Am fost și mai surprinsă atunci când doamna mi-a trimis primul mesaj, spunându-mi că a observat activitatea noastră și ar dori să scrie câteva rânduri despre noi. Sincer, am fost măgulită de acest lucru și nu-mi venea să cred că cineva ar dori să relateze despre activitățile pe care le desfășor cu elevii, pe un site așa de important.

Citeste mai departe